Karriär

Staffan Larsson är ny prefab-chef på Thomas Betong

Staffan Larsson är ny försäljningschef för affärsområde prefab hos Thomas Betong
Staffan Larsson är ny försäljningschef för affärsområde prefab hos Thomas Betong. Foto: Thomas Betong

Thomas Betong har utsett Staffan Larsson till ny försäljningschef inom affärsområde prefab. Han tillträdde 2 maj och kommer närmast från en tjänst som försäljningschef och KAM-ansvarig på affärsområde betong.

– Det är med stor glädje jag hälsar Staffan Larsson välkommen till affärsområde prefab. Staffan har under sina 35 år i branschen samlat på sig värdefulla erfarenheter som vi alla kan dra nytta av under vår resa framåt. Han har mångåriga kunskaper om digitaliseringsprocesser och tjänster. Han är därtill en oerhört omtyckt ledare och kommer att fortsätta utveckla oss som specialisterna på betong, säger Per Ekendahl, affärsområdeschef prefab, Thomas Betong.

Just nu lägger Thomas Betong stort fokus på utvecklingen av klimatförbättrade prefablösningar.

– Staffans erfarenheter skapar ännu bättre förutsättningar för att erbjuda kunderna helhetslösningar med både fabriksbetong och prefab. Något som blir viktigare i takt med de allt högre kraven på låg klimatpåverkan från stommen, säger Per Ekendahl.

Erbjudandet till kund handlar enligt Staffan Larsson också om mycket mer än att leverera klimatförbättrade lösningar till kunden.

– Vi har ett otroligt skickligt och väl sammansvetsat säljteam som det ska bli ett nöje att få leda och coacha. Nu är det viktigare än någonsin att leverera ett helhetserbjudande till kunden. Kunderna ska veta att bakom varje leverans från oss står ett helt team som jobbar tillsammans för att leverera en kundupplevelse i världsklass, avslutar Staffan Larsson.

Staffan Larsson tillträdde sin nya tjänst 2 maj.