Stockholmshem rekryterar från JM

Stockholmshem rekryterar från JM
Stockholmshem har rekryterat Patrik Andersson som chef för Nybyggnad på Stockholmshem.
Stockholmshem har rekryterat Patrik Andersson som chef för Nybyggnad på Stockholmshem. Positionen är en av nyckelfunktionerna i bolagets nya organisation, som började gälla under våren.

– Vi är väldigt nöjda med att Patrik axlar rollen som byggchef. Han har helt rätt bakgrund och den erfarenhet som krävs för att ytterligare utveckla och utöka vår nyproduktion, säger Stockholmshems VD Ingela Lindh.

Patrik kommer närmast från JM AB där han varit avdelningschef för Kvalitet & Miljö. Han har i många år jobbat med JMs nyproduktion, bland annat som regionchef och projektchef och har en gedigen erfarenhet av såväl bostadsproduktion i Stockholm som ledarskap.

Stockholmshems årsmål är att bygga 525 nya lägenheter. Just nu pågår nyproduktion av närmare 900 lägenheter.

– För oss är det viktigt att hålla en hög takt i nyproduktionen och skapa fler lägenheter till nya och gamla stockholmare. Stockholm växer och behöver nya bostäder, säger VD Ingela Lindh.

Med byggstarter som sker under 2013 och senare finns planer på nybyggnad av närmare 4 000 lägenheter, bland annat i kommande projekt på Södermalm och i Årsta.

Patrik Andersson tillträdde tjänsten som chef för Nybyggnad på Stockholmshem i augusti.

Relaterade artiklar

Hög efterfrågan på arbetskraft inom bygg
”Stänger vi dörrarna får byggsverige stora problem”
Fyra av tio byggföretagare vill anställa fler nästa år
Ökad flexibilitet för företagen i nya arbetsrättsförslaget