Nyheter

Två nya regionchefer <br></br> på JM Bostad

JM Bostad i Stockholm har fått två nya medarbetare. Sofia Ljungdahl och Pär Vennerström började under tisdagen som regionchefer på JM Bostad Stockholm Nordväst respektive Nordost.

— Pär och Sofia blir, med sitt engagemang och sin gedigna erfarenhet, ett viktigt tillskott till laget när fokus nu ökar på Stockholm, säger Anette Frumerie, affärsenhetschef för JM Bostad Storstockholm, och fortsätter;
— Den nya regionindelningen för norra Stockholm är ett naturligt steg i JMs strategi; en stor del av Stockholms tillväxt har skett just här och genom delningen skapar vi utrymme för ytterligare tillväxt.

38-åriga Sofia Ljungdahl började JM:s traineeprogram 1995 och har arbetat som både arbetsledare och projektingenjör i bostads- och anläggningsprojekt i Göteborg och Stockholm.
Närmast har hon arbetat som projektledare för JM Bostad region Stockholm Mellanstads inredningsansvariga, en roll Sofia Ljungdahl haft sedan 2002. Hon är civilingenjör med inriktning på väg och vatten, utbildad vid Chalmers.

Pär Vennerström, 34 år, började på JM 2001 och har de senaste fem åren varit projektledare inom JM Bostad region Stockholm Innerstad. Innan dess verkade han bland annat som biträdande projektledare och teknisk projektledare för JM:s Smarta hus.
Tidigare har Pär Vennerström arbetat som projektledare inom Skanska. Även han är utbildad civilingenjör med inriktning på väg och vatten, dock vid Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm.