Vaillants revolutionerande värmepump leder till ökad efterfrågan

 
  • Vaillant aroTHERM plus

    Vaillant aroTHERM plus

  • Thony Sundberg

    Thony Sundberg

Föregående
Nästa
 

Detta är en annons från Vaillant.

Som svar på detta stärker det tyska företaget organisationen i Sverige

Den revolutionerande Vaillant-värmepumpen, aroTHERM plus, och den ökande efterfrågan på miljöanpassade värmelösningar har lett till en spännande tillväxtfas för Vaillants svenska avdelning. Företaget har därför utsett flera nya anställda.

I april anslöt sig den nya landschefen/försäljningschefen, Thony Sundberg, till företaget och ansvarar nu för att utveckla Vaillants marknadsställning i Sverige.

En spännande period är att vänta
Vaillant förväntar sig mycket av Sverige under det kommande året med tanke på den unika produkt- portföljen och dess gedigna serviceprogram som är väl anpassad till den svenska marknaden.

”Vi stärker Vaillants organisation för att möta efterfrågan på effektiva och miljövänliga lösningar. Jag kan inte ha något annat än höga förväntningar på Vaillants exceptionella värme- pumpsprogram”, säger Thony Sundberg.

Förbättrad teknisk support
Efter Thony Sundbergs ankomst till företaget har även Roger Delin och Jimmy Persson anställts. Tillsammans med Robin Björkman, som har arbetat för Vaillant sedan 2013 och är en expert på området GAS, kommer Roger Delin och Jimmy Persson att utveckla och förbättra teknisk support i Sverige.

Roger Delin har gedigna kunskaper inom värmepumpar och en bakgrund hos Thermia. Delin har senast arbetat med Vaillants värme- pumpar via en grossist i norra Sverige.

Jimmy Persson, som har arbetat med värme- pumpar i flera år samt med service och drifts- ättning av värmepumpar i både Danmark, Norge och Sverige, kommer också att bli ett viktigt tillskott till avdelningen i Sverige.

Fokus på installatören
Denna trio kommer i samarbete med regionchefer även att supportera Vaillants partner i Sverige. Ambitionen är att vara installatörens nya bästa vän och uppfylla alla krav.

Framtidssäkrade och klimatvänliga produkter
Vaillant har i allmänhet arbetat intensivt och framgångsrikt med utvecklingen av nya pro- dukter som är både effektiva och klimatvänli- ga, såsom aroTHERM plus. Initiativen för att skapa banbrytande framtidssäkrade produkter gör Vaillant särskilt intressant för den svenska marknaden – en marknad där behovet av luft/vatten-värmepumpar är omfattande och ett fokus på miljön blir en alltmer betydande faktor.

Läs mer på Vaillant.se


Vaillant
Under årtionden har Vaillant haft en ställning som marknadsledare inom lösningar på områdena uppvärmning, ventilation och luftkonditioneringsteknik. Idag exporterar företaget till mer än 60 marknader och globalt sett sysselsätter Vaillant mer än 14 000 engagerade människor.

 
Har du ett nyhetstips?
Tipsa redaktionen!
E-posta info@byggvarlden.se
 

 

Relaterade artiklar

Prenumerera

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Anmäl dig här!