Nyheter

ÅF etablerar projektledningsenhet i Lund

Patrik Reic utanför Gasverksgatan. Foto: ÅF.

ÅF har rekryterat Patric Reic som sektionschef för en ny projektledningenhet i Lund. 

ÅF växer kraftigt inom projektledning för byggprojekt och fastighetsutveckling. Nu etablerar företaget verksamhet även i Lund.

– Vår verksamhet inom byggledning, projektledning och projekteringsledning har haft en fantastisk utveckling de senaste åren, med en årlig tillväxt på över 25 procent och god lönsamhet. Det är därför ett naturligt steg att vi nu även tar plats i expansiva Lund, där vi redan idag medverkar i många projekt, säger Jeanette Norrman, regionchef för Project Management på ÅF.

Ansvarig för att starta och leda den nya projektledningsenheten i Lund blir Patrik Reic, som nyligen rekryterats till ÅF. Han har lång erfarenhet av projektledning och kommer närmast från en tjänst på ICA, där han arbetat som etableringschef och ansvarat för butiksnätet i ett trettiotal kommuner.

Patrik är själv från Skåne och väl bekant med den regionala marknaden. Den närmaste tiden kommer han att rekrytera nya medarbetare, vårda nya och befintliga kundkontakter och etablera verksamheten i Lund, i samarbete med ÅF Project Management i Malmö.

–  Jag är imponerad av ÅFs samlade kompetens, bredd och styrka, och mycket glad och stolt över denna möjlighet. Nu vill jag hitta flera nya medarbetare som liksom jag vill spela en aktiv roll i ÅFs framtidsresa och erbjuda Lundakunderna marknadens bästa projektledningstjänster och helhetsåtaganden, säger Patrik Reic.

Den nya enheten ska inrymmas på ÅFs befintliga kontor på Gasverksgatan 3A. Här finns idag bland annat experter på design av byggnadstekniska system, som el och VVS. 

Jenny Marcuson Fors