Nyheter

AG Advokat är ”Årets Advokatbyrå”

AG Advokat har tilldelas ”Stora Klientpriset” och utmärkelsen ”Årets Advokatbyrå 2019” medelstor byrå. AG Advokat, som är specialiserade på fastigheter och entreprenadjuridik, bidrar regelbundet med Juristkrönikor i Byggvärlden. 


AG Advokat tilldelades under torsdagen ”Stora Klientpriset” och utmärkelsen ”Årets Advokatbyrå 2019” i kategorin medelstor byrå. Utmärkelserna baseras på resultaten från analysföretaget Regis årliga branschstudie och tilldelas den advokatbyrå som har nöjdast klienter och storklienter.

Under  prisceremonin på Haymarket by Scandic togs utmärkelserna emot av AG Advokats ordförande Johan Lindberg, COO Hanna Foss och marknadsansvarig Camilla Hedborg.

– Vi är givetvis mycket stolta över dessa utmärkelser. Vi har en uttalad ambition att alltid sätta klienten i första rummet, och det är hedrande att ta emot utmärkelserna som ett kvitto på att vi lever upp till den ambitionen. Vi månar om att vårt arbete och våra affärsrelationer präglas av en hög professionalism men med tonen av enkelhet. Byrån är dessutom i en utvecklingsfas, vi blickar mot framtiden och investerar energi i organisationen, hållbarhet och effektivisering, varför det är speciellt positivt att få ta emot dessa utmärkelser just nu, säger Håkan Bjerle, AG Advokats Managing Partner.

I Regis årliga branschstudie tar man fram ett ”Nöjd Klient Index”, som mäts utifrån 13 kriterier inklusive proaktivitet, affärsnytta, och kunskap om kundens verksamhet. Inom dessa kriterier rankas AG Advokat högt.

– Vår främsta styrka är givetvis våra medarbetare, som besitter gedigen branschkunskap och spetskompetens. Tillsammans erbjuder vi klienten skräddarsydd rådgivning genom hela affären, från tidiga skeden, genom byggnation, till transaktion eller uthyrning. Många av våra klienter har vi samarbetat med över lång tid vilket för oss givetvis är en av de bästa indikationerna på klientnöjdhet, säger Håkan.

AG Advokat är en affärsjuridisk byrå specialiserad på fastigheter och entreprenad. AG Advokats jurister har en omfattande branschkännedom och biträder regelbundet aktörer inom bygg, fastighet och industri i frågor som uppkommer i deras verksamhet.