Juridik

AG Advokat förstärker inom avtals- och fastighetsrätt

AG Advokat rekryterar Erika P Björkdahl. Foto: AG Advokat

Nischbyrån inom fastighet och entreprenad, AG Advokat, rekryterar Erika P Björkdahl, professor i civilrätt.
– Mina år som konsult har väckt mitt intresse för att kliva över till byråvärlden, säger hon
.

Erika P Björkdahl är professor i civilrätt på Juridiska institutionen vid Uppsala universitet, där hon också varit föreståndare för IFF-Institutet för Fastighetsrättslig Forskning. Hon har dessutom lång erfarenhet som konsult i avtals-, fastighets och entreprenadfrågor.

– Mina år som konsult har väckt mitt intresse för att kliva över till byråvärlden och det är fantastiskt roligt att nu få börja på AG Advokat. Byrån besitter en gedigen kompetens och jag ser mycket fram mot att bli en del av verksamheten och bidra med min kunskap, säger Erika P Björkdahl.

Specialist inom avtals- och fastighetsrätt

Erika är specialiserad i avtalsrätt och fastighetsrätt och har publicerat såväl böcker som artiklar på området.

Det är hedrande att Erika valde just AG Advokat bland de advokatbyråer som har en stark marknadsnärvaro inom de rättsområden som Erika fokuserat på i sin akademiska karriär. Rekryteringen av Erika kommer tveklöst bidra till att AG fortsatt kan behålla sin marknadsledande position och spetskompetens. Att hon dessutom är en öppensinnad, prestigelös och mycket trevlig kollega gör ju inte precis saken sämre, säger AG Advokats managing partner Johan Rosén.