Accentuera detaljerna i badrummet i stället för att dölja

Accentuera detaljerna i badrummet i stället för att dölja

När du har utanpåliggande rördragning i badrummet eller tvättstugan kan det vara en bra idé att betona detaljerna än mer, för en kaxigare look. Vårt nya mattsvarta blandarfäste är avsett för synlig rördragning och är vändbart. Till formen är det tajtare än våra tidigare modeller och tar mindre plats. Trots det är det ett stabilt fäste som passar extra bra när väggkonstruktionen är mindre robust.

Fästena finns anpassade för 160cc / 150cc och för anslutningsrör med 40cc. Produkten inkluderar kopplingar för 12 / 15 mm Cu-rör och täcklock i samma färg.

Blyfria premiumprodukterI vårt sortiment finns även mattsvarta blandarfästen för dold rördragning, som anpassats till de senaste branschreglerna. De ingår i vårt sortiment Design Line, som är en serie formsäkra VVS-produkter för badrum och tvättstuga. Samtliga produkter i Design Line-sortimentet är blyfria.

Mer information hittar du på Trio Perfekta

Information Om Trio Perfekta

Trio Perfekta utvecklar, tillverkar och distribuerar VVS-detaljer som leder vattnet fram till blandaren och till slangen i trädgården. Med alla rör, kopplingar och fästen som krävs för en säker vattenledning. Företaget har varit verksamt sedan 1938 och ingår i BLS Industries, en koncern i VVS-branschen med en stark ställning på den nordiska VVS-marknaden.

Bolagets produkter finns tillgängliga hos VVS-återförsäljare