Nyheter

Årets personaldirektör jobbar på Skanska

Susan Westberg, personaldirektör på Skanska, fick igår priset som Årets personaldirektör. Priset delades ut vid Talent Excellence Summit & Awards som arrangeras av Universum.

Skanskas personaldirektör fick utmärkelsen med motiveringen: "Denna person är en drivande kraft bakom företagets satsning på Employer Branding, både ur ett internt och ur ett externt perspektiv. Företaget erbjuder sina medarbetare goda utvecklingsmöjligheter och visar på ett skickligt sätt upp de spännande karriärvägar företaget erbjuder sina medarbetare. Detta har gjort företaget till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare bland unga ingenjörer." 

Susan Westberg är väldigt glad och stolt över utnämnandet.

– Det känns fantastiskt kul. Skanska har under lång tid arbetat strategiskt för att synas, attrahera och behålla våra talanger. Priset går därför inte bara till mig som person utan till alla medarbetare och chefer som tillsammans bidrar till att göra Skanska till en attraktiv arbetsgivare, säger hon i ett pressmeddelande.

Priset delades ut vid Talent Excellence Summit & Awards, som arrangeras av Universum, med fokus på yrkesverksamma akademiker och deras preferenser gällande karriär och arbetsgivare.

Unga högskole- och civilingenjörer är i Universums undersökningar dessutom eniga om att Skanska är den mest attraktiva arbetsgivaren i byggsektorn.

– Vi kommer jobba hårt för att försöka behålla positionen som den mest attraktiva arbetsgivaren. Och de bästa ambassadörerna är förstås våra egna medarbetare, säger Susan Westberg.