Nyheter

Aros Bostad rekryterar tre nya chefer

Aros Bostadsutveckling AB fortsätter att expandera befintlig verksamhet och stärker organisationen genom rekrytering av Louise Saxholm som försäljnings- och marknadschef samt Lotta Svensson och Mats Holmberg som projektchefer. 

Under 2019 startade Aros Bostad fyra nya bostadsutvecklingsprojekt i Stockholmsområdet och fler projekt- och försäljningsstarter planeras för 2020. Nu stärks teamen inom försäljning och projektgenomförande genom nyanställning av tre personer med gedigen erfarenhet av bostadsutveckling.

Louise Saxholm rekryteras till positionen som försäljnings- och marknadschef, vilken även ingår i bolagets ledningsgrupp. Louise kommer närmast från en motsvarande position på Tobin Properties.

Lotta Svensson och Mats Holmberg rekryteras som projektchefer med ansvar för genomförande av nyproduktionsprojekt. Lotta ansluter från en position som regionchef hos Lindbäcks och Mats från en position som projektchef på NCC Sverige. 

– Utveckling och försäljning av bostäder är kärnan i Aros Bostads verksamhet och våra medarbetare är den enskilt största faktorn till framgång. Det känns därför väldigt roligt att få välkomna ytterligare tre kunniga och erfarna personer till nyckelpositioner inom Aros Bostad, säger Magnus Andersson, VD Aros Bostad, i ett pressmeddelande.

Samtliga personer ansluter till Aros Bostad under våren 2020.