Nyheter

Återvänder till Aarsleff Rörteknik

Victor Juhlin.

Bygg- och anläggningsföretagen i Aarsleff Sverige rekryterar Victor Julin till Aarsleff Rörteknik och han intar rollen som affärschef och vice vd. Han kommer senast från Serneke där han hade rollen som anbudschef.

Den nya affärschefens uppdrag är att utveckla affärsområdet Mark och därmed bidra till fortsatt tillväxt för bolaget.  Aarsleff Rörteknik verkar för ett fungerande samhälle för människor genom att hjälpa kommuner, företag och fastighetsbolag, att på ett effektivt, hållbart och ekonomiskt sätt förnya ledningssystem i mark, industrier och fastigheter.

Victor Julin har gedigen erfarenhet från branschen och kommer senast från Serneke där han hade rollen som anbudschef. Tidigare har han haft rollen som marknads- och försäljningschef på Aarsleff Rörteknik i Sverige, vilket gör att han snabbt kommer att kunna exekvera på och utveckla bolagets strategi. Victor tilldelas även rollen som vice vd och kommer att ingå i bolagets ledningsgrupp.

– Aarsleff Rörteknik står inför en spännande resa och det känns otroligt roligt att få bli en del av den framåt. Aarsleffs metoder för schaktfri ledningsförnyelse gör att man minskar schaktingreppen för att byta ut gamla ledningssystem. På så sätt håller man nere både tidsåtgång, koldioxidutsläpp, kostnader och störningar för omgivningen. Jag ser mycket stora möjligheter att driva utvecklingen framåt ännu mer, säger Victor Julin, Affärschef Mark, Aarsleff Rörteknik i Sverige, i ett pressmeddelande.

– Jag och många medarbetare är glada över att välkomna Victor Julin tillbaka till Aarsleff och till sin nya roll. Victor kommer att bli en viktig nyckelspelare i bolaget och hans erfarenhet och kompetens från Aarsleff och branschen kommer att vara mycket värdefull på vår fortsatta tillväxtresa, säger Stefan Indahl, vd för Aarsleff Rörteknik i Sverige.