Nordbygg

Bilder på besökare i mässvimlet

Torbjörn Rastad, Maria Jukala och Camilla Pihlqvist från Region Gävleborg.
Torbjörn Rastad, Maria Jukala och Camilla Pihlqvist från Region Gävleborg.

Många hade väntat länge på årets Nordbygg och uttryckte glädje att mässan äntligen är igång. Vi träffade både svenska och utländska besökare i vimlet.

– Det är kul att se vad som händer. Vi har kollat på nyheter inom byggmaterial, solceller och sedumtak och it-lösningar bland annat, säger Torbjörn Rastad från Region Gävleborg.

Han hade med sig kollegorna Maria Jukala och Camilla Pihlqvist. Trion jobbar med utbyggnaden av sjukhuset i Hudiksvall.

 

Joakim Sundberg och Thomas Hansson Mild på Dahl i Umeå.

– Det är kul att mässan är igång igen. Vi kollar runt på allt inom VVS. Det är mycket att ta in, så nästa gång blir det nog två dagar istället för en, säger Joakim Sundberg på Dahl.

Przemyslaw Tobolewski och Hanna von Zweden, Terma i Polen.

– En klient till oss är utställare här så vi har träffat dem och kikat på nyheter. Vi behöver vara på Nordbygg och nätverka, säger Przemyslaw Tobolewski på Terma i Polen.

Lasse Pederssen och Ola Asbjørnsen från FM Mattsson i Norge.

– Det har varit en bra mässa. Vi är från FM Mattsson i Norge och besöker våra kollegor i Sverige som ställer ut på Nordbygg, säger Ola Asbjørnsen.

Adrian Holstam och Oscar Hellström, Credentia.

– Det har varit trevligt. Vi tittar mest på fasadmaterial, säger hej till våra befintliga leverantörer och knyter kontakter med nya, säger Oscar Hellström på byggföretaget Credentia i Norrtälje.