Nyheter

Bjerking rekryterar chef från WSP

Per-Erik Knapp är ny chef på Bjerking Projekt & Byggledning i Uppsala. Han kommer närmast från WSP och en befattning som gruppchef i Gävle.
 
Efter civilingenjörsexamen 1988 på Luleås Tekniska Universitet har Per-Erik Knapp bland annat arbetat med projekt-, projekterings- och byggledning och även besiktning på WSP, Ramböll och Hifab. Han har haft chefsroller sedan början på 2000-talet och har arbetat som gruppchef på WSP i Gävle sedan 2007.
 
Sedan slutet av 1990-talet har Per-Erik oftast arbetat i uppdrag som omfattat långa åtaganden som byggprojektledare i bygg- och anläggningsprojekt. Uppdragsgivare i dessa har bland annat varit Svenska Kraftnät, Svenska Kyrkan, Trafikverket, Jernhusen, Ericsson och Stora Enso.
 
– Nyckeln till lyckade projekt är särskild fokus på avtal, teknik, tid och ekonomi. Jag inspireras av det ansvar och förtroende som vi projekt- och byggledare får i våra uppdrag. Med vår rutin och kompetens hjälper vi våra uppdragsgivare att genomföra lyckade projekt, säger Per-Erik Knapp, i ett pressmeddelande.
 
Per-Erik Knapp tillträdde tjänsten 1 juni.