Karriär

Blir fastighetschef i västsvensk byggkoncern

Eva Thulin går från Vasakronan till Wästbygg Gruppen. Bild: Wästbygg Gruppen

Wästbygg Gruppens eget fastighetsbolaget Inwita rekryterar Eva Thulin som fastighetschef. Hon kommer närmast från Vasakronan.

För två år sedan startade Wästbygg Gruppen upp fastighetsbolaget Inwita som främst riktar in sig på samhällsfastigheter. Detta i syfte att kunna erbjuda en komplett helhet inom samhällsfastigheter, det vill säga utveckling, entreprenad, ägande och förvaltning. Nu tar Eva Thulin över rodret i fastighetsbolaget. Hon kommer närmast från en roll som fastighetschef Handel och områdesutveckling på Vasakronan.

– Samhällsfastigheter är ett prioriterat område för oss och för att kunna utöka vår portfölj av egenägda fastigheter behöver vi personer med förvaltningskomptens. Inwita har nyligen färdigställt sin första fastighet och vi har fler projekt på gång. Som fastighetschef kommer Eva att vara ansvarig för att bygga upp och driva arbetet i Inwita med målsättningen att stärka koncernens affär inom samhällsfastigheter. Vi ser fram emot att välkomna Eva till Wästbygg Gruppen i slutet av januari, säger vice koncernchef Jonas Jönehall.