Nyheter

Blir ny affärsområdeschef på AFRY

Mattias Andreassen blir ny affärsområdeschef på AFRYs affärsområde Buildings, som samlar fler än 2000 konsulter inom bygg- och fastighetsområdet i sex länder.

Mattias har en lång erfarenhet från branschen, både i Sverige och utomlands, och kommer att fokusera på att utveckla affärsområdets tjänster inom hållbarhet och digitalisering.

Mattias Andreassen har arbetat inom AFRY sedan 2013 och är idag chef för affärsområdets verksamhet i södra Sverige, med 250 anställda på 20 kontor. Han har en lång meritlista både som entreprenör och konsult verksam inom bygg- och fastighetsbranschen i flera länder.

– Jag är mycket glad över att Mattias Andreassen tar över affärsområdet Buildings. Han har under flera år lett sin affärsenhet från framgång till framgång, och är dessutom en mycket omtyckt kollega, säger Malin Frenning, divisionschef Infrastructure, som affärsområde Buildings ingår i, i ett pressmeddelande.

– Jag är stolt och glad över att ta över en så stark organisation – vi är väl positionerade på de platser där vi verkar, och ser fram emot att växa mer. Dessutom ska det bli oerhört roligt att få vara med och utveckla affärsområdet till att bli en ännu större spelare inom digitalisering, hållbarhet och förvaltning, säger Mattias Andreassen.

Mattias Andreassen tillträder sin nya tjänst den 1 december.