Nyheter

Byggcheferna väljer Byggvärlden

Byggcheferna, en förening inom chefsorganisationen Ledarna, har i dag tecknat ett prenumerationsavtal med tidningen Byggvärlden. Det innebär att Byggchefernas medlemmar från och med den 12 mars kommer att få tidningen Byggvärlden som en medlemsförmån.

Byggvärlden ökar därmed sin upplaga till drygt 20 000 prenumeranter och blir samtidigt branschens största tidning.

— Vi är en bransch i förändring och för oss är det väldigt viktigt att ha en snabb och kontinuerlig informationskanal direkt till våra medlemmar. Genom att teckna prenumerationsavtal med Byggvärlden skapar vi ett mervärde för våra medlemmar samtidigt som vi ökar våra möjligheter att snabbt nå ut med information till alla, eftersom tidningen kommer ut varannan vecka, säger Lars Bergqvist ordförande i Byggcheferna.

Avtalet mellan Byggvärlden och Byggcheferna innebär att varje nummer av Byggvärlden kommer att innehålla en informationssida som Byggcheferna själva utformar.

— Vi är stolta över att Byggcheferna väljer tidningen Byggvärlden till sina medlemmar. Det bekräftar vårt tidningskoncept, säger Christer Björkin, vd för Talentum, förlaget bakom Byggvärlden.