Bolag

Byggdialog rekryterar tre chefer

Jens Widmark, Christoffer Sundin och Jesper Johansson är trion som ska driva utvecklingen av ByggDialogs verksamhet i Trestad.
Jens Widmark, Christoffer Sundin och Jesper Johansson är trion som ska driva utvecklingen av Byggdialogs verksamhet i Trestad. Foto: Byggdialog

Byggdialog rekryterar Christoffer Sundin som ny områdeschef för Trestadsregionen. Med en framstående meritlista inom byggbranschen och en gedigen erfarenhet, kommer Sundin att spela en avgörande roll i Byggdialogs fortsatta framsteg och utvidgning i regionen.

Christoffer Sundin är en välkänd och respekterad aktör inom byggbranschen i Trestad (Trollhättan, Uddevalla och Vänersborg) och Västra Götalandregionen. Som erfaren projektchef, projektledare och projekteringsledare kommer han att ha en viktig roll för Byggdialog när de stärker sin närvaro och utvecklar verksamheten i Trestad.

– Jag ser Byggdialog som Sveriges mest erfarna och framgångsrika partneringentreprenör och det finns väldigt stor kunskap och engagemang bland företagets medarbetare, vilket tilltalar mig. Det ska verkligen bli roligt att bli en del av Byggdialog och bidra till verksamhetens tillväxt i Trestad. Tillsammans med samarbetspartners kan skapa och utveckla betydande kundvärden i framtida samarbeten, samtidigt som involverade partners trivs och känner trygghet i våra projekt, säger Christoffer Sundin.

Byggdialogs vd, Michael Sundhäll, är nöjd över rekryteringen som är en strategiskt viktig milstolpe för företaget:

– Vi är väldigt glada över att Christoffer går in som ny områdeschef oss på ByggDialog. Förutom att han är oerhört kompetent är han också en uppskattad ledare och har ett omfattande kontaktnät i området. Jag är övertygad om att han, tillsammans med teamet i Trestad, kommer spela en avgörande roll i vår fortsatta tillväxt.

Även Jens Widman och Jesper Johansson rekryteras till Byggdialogs satsning i Trestad.