Karriär

Cowi hämtar avdelningschefer från Afry och WSP

Cowi rekryterar Lisa Kullendorff och Daron Omed. Foto: Cowi
Cowi rekryterar Lisa Kullendorff och Daron Omed. Foto: Cowi

Cowi rekryterar två nya avdelningschefer till affärsområdet Samhällsbyggnad. Lisa Kullendorff tar hand om Samhällsbyggnad syd och Daron Omed Anläggningsteknik.

Lisa Kullendorff kommer närmast från en roll som uppdragsledare på Afry. Dessförinnan har hon mångårig erfarenhet av ledarskap, såväl som chef som uppdragsledare för stora multidisciplinära infrastrukturprojekt.

– Det som lockar med Cowi är ambitionen att bara ta projekt med en hållbar inriktning, och deras fokus på samarbete och gemenskap. Jag ser verkligen fram emot att tillsammans med gruppcheferna leda avdelningen i arbetet att skapa innovativa, hållbara projekt med våra kunder, säger hon.

Lisa tillträder rollen på Cowi den 2 maj.

Tidigare på WSP

Daron Omed rekryteras som chef för Cowis verksamhet inom anläggningsteknik med nationellt ansvar. Han kommer senast från rollen som avdelningschef för bro- och anläggningskonstruktion på WSP. Han har tidigare varit på Ramböll som uppdragsledare och brokonstruktör.

– Jag ser mycket fram emot att leda utvecklingen av anläggningsteknik hos Cowi. Jag drivs verkligen av att utveckla medarbetare och att hitta nya vägar inom tekniken. Cowi är ett företag som internationellt är ledande inom broar och har många spännande uppdrag som jag ser fram emot att ta mig an tillsammans med mina nya medarbetare, säger Daron Omed.

Daron tillträder rollen på Cowi den 24 april.