Nyheter

Driven projektingenjör som vill påverka

Älskar du byggprojekt och vill jobba i ett företag där du kan lägga all din energi på det som verkligen betyder något och som driver projektet framåt? Där du får utvecklas och vara med och påverka förutsättningarna från start? Hos oss har vi ett öppet och inkluderande arbetsklimat där alla kompetenser hjälps åt för att få kontroll och effektivitet i byggprocessen redan från början. Låter det intressant? Just nu söker vi en projektingenjör till södra Västra Götaland och Småland.

Om rollen
Som projektingenjör hos oss på ByggDialog har du en viktig och betydelsefull roll där du får jobba med alla delar i byggprojektet, från projektering till färdigställd byggnad. Det är en bred och varierande roll med arbetsuppgifter så som tid- och kostnadsstyrning, kvalité- och miljöarbete, daglig styrning, inköp av entreprenader och material, planering samt uppföljning av projektets mål och arbetsklimat. Du jobbar med digitala verktyg och är ett viktigt stöd till hela projektorganisationen under både projekteringsfasen och produktion. Vår företagskultur bygger på laganda och teamtänkande. Därför jobbar vi alltid gränsöverskridande och hjälps åt i alla led för projektets bästa. Det leder till ett öppet, varmt och inkluderande arbetsklimat ute på våra byggen som inte är vanligt i byggbranschen. Du ingår i en grupp med projektchef, produktionschef och förmän, men jobbar alltid i nära samverkan med kunder, verksamhet, underentreprenörer och andra aktörer som behövs för att genomföra byggprojektet. Det är när vi jobbar tillsammans och tvärfackligt, mot samma mål som vi når de bästa resultaten.

Vad vi erbjuder
Som projektingenjör hos oss får du en stimulerande och utvecklande nyckelroll i ett härligt team som jobbar med varandra i stället för emot. Dessutom med meningsfulla projekt som bidrar till samhället på olika sätt. Vi ger dig också möjlighet till löpande kompetensutveckling inom en mängd olika områden i vår interna utbildningsakademi. Vi är ett företag med hög tillväxttakt och för rätt person finns det mycket goda utvecklingsmöjligheter.

Vi söker dig som är
utbildad högskole- eller civilingenjör inom bygg, alternativt har erfarenhet som hantverkare och gått på yrkeshögskola. Du kan vara nyexaminerad eller ha några års erfarenhet i branschen. Du behöver ha ett noggrant och strukturerat sätt att jobba samt en god samarbetsförmåga. Det är mycket som händer i ett byggprojekt och därför ser vi gärna att du också är ansvarstagande, engagerad och bra på att få saker gjorda.

Om oss
ÄTOR, konflikter och egna vinstintressen är inget för oss. Det tröttnade vi på för länge sen, och därför startade vi ByggDialog. Vi jobbar för att ta bort allt som inte skapar värde i byggprocessen, för att i stället fokusera på det som faktiskt gör det. För projektets bästa. Och för att våra medarbetare, kunder och samarbetspartners ska må bra, utvecklas och tycka det är roligt att gå till jobbet. Därför jobbar vi enbart med samverkansformen partnering och har utvecklat en ärlig och inkluderande arbetsmodell som utmanar den traditionella byggbranschen. Hos oss samverkar beställare, verksamhet, entreprenörer och övriga aktörer i alla led, i en helt integrerad organisation där alla får komma till tals. Det ger en effektivare byggprocess med större möjligheter till utveckling, innovationer och bättre slutresultat. Vi är övertygade om att det är framtidens sätt att jobba. Vi bygger främst skolor, förskolor, sjukhus och anläggningar – projekt som oftast finansieras av skattepengar. Genom att ta ett större ansvar över helheten och maximera värdet av samhällsinvesteringen, vill vi bidra till ett bättre samhällsbyggande. Det tycker vi känns meningsfullt.

Ansökan
Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via länken eller vår hemsida. Urval sker löpande. Har du frågor angående tjänsten eller hur det är att arbeta hos oss är du varmt välkommen att kontakta HR-chef Lena-Kajsa Höglind, tel. 070–753 88 04.

Sök tjänsten här

byggdialog.se