Nyheter

Fortsätter samarbeta med HSB Göteborg

HSB brf Ramselyckan i Öjersjö i Partille kommun. Bild: Veidekke

Veidekke får fortsatt förtroende att bygga bostäder åt HSB Göteborg. Det senaste projektet omfattar 81 lägenheter vid Öjersjö i Partille kommun. Kontraktssumman uppgår till 222 miljoner kronor.

HSB brf Ramselyckan i Öjersjö består av 16 småskaliga hus vardera om 4 våningar.

– Vi är väldigt ödmjuka och stolta att få förtroende från HSB Göteborg att fortsätta vårt samarbete med projektet brf Ramselyckan. Nu ska vi förvalta detta förtroende genom att leverera felfria bostäder där människor vill bo, leva och trivas, säger Oskar Twedmark, arbetschef på Veidekke Bygg Väst, i ett pressmeddelande.

Veidekke har tidigare arbetat med fas 1 i projektet. Totalt ska cirka 500 bostäder byggas i Gökegård inom de närmaste fem åren.   

– Vi har haft ett mycket bra samarbete i tidigare projekt med Veidekke och ser fram emot att fortsätta på samma sätt även brf Ramselyckan. Vi är övertygade om att samarbetet kommer att leda till att vi kommer att kunna leverera högkvalitativa bostäder till HSB Göteborgs medlemmar och kunder, säger Martin Jaworski, projektchef på HSB Göteborg.

Projektet planeras att byggstarta under fjärde kvartalet 2021 och inflyttningar kommer att ske under andra halvåret 2023.