Nyheter

Från Wästbygg till konsultbranschen

Anders Hinn.

Konsultbolaget Magnacon utökar och rekryterar Anders Hinn, som partner i företaget. Han kommer närmast från en tjänst som utvecklingschef på Wästbygg.

Efterfrågan på konsulter inom bygg- och fastighetsbranschen är fortsatt stor. Magnacon i Malmö förstärker därför sin organisation och har rekryterat Anders Hinn, som också går in som partner i företaget. 

– Med Anders Hinn ombord förstärker vi vårt team och tar oss nu med stor entusiasm an den fortsätta utvecklingen av Magnacon som projektledningsföretag inom bygg och fastighet. Tack vare Anders engagemang och erfarenhet blir vi en ännu starkare partner till våra kunder. Han tillför också kompetens som ger oss möjlighet att bredda vårt erbjudande inom samhällsfastigheter och logistikbyggnader, säger Hans Utter, delägare i Magnacon.
 
Anders Hinn kommer närmast från en tjänst som utvecklingschef på Wästbygg. Han ingår också i styrelsen för branschorganisationen Byggcheferna.

– Det känns spännande att vara tillbaka i konsultbranschen och jag ser verkligen fram emot nya utmaningar och att bli en del av Magnacon. Åren på Wästbygg har varit väldigt utvecklande och jag tar med mig en rad erfarenheter som stärker mig i min nya roll. Parallellt fortsätter jag mitt uppdrag som styrelseledamot i Byggcheferna på nationell nivå, och kan därmed påverka den viktiga samhällbyggnadsbranschen från två håll, förklarar Anders Hinn.