Karriär

Han är ny vd på Aarsleff Ground Engineering

Lars Gustafsson är ny vd för Aarsleff. Foto: Aarsleff
Lars Gustafsson är ny vd för Aarsleff Ground Engineering. Foto: Aarsleff

Styrelsen i Aarsleff Ground Engineering AB har utsett Lars Gustafsson till ny vd för Aarsleff Ground Engineerig AB. Lars efterträder Niclas Brogren som valt att lämna sin befattning.

I början av april tillträdde Lars Gustafsson vd-rollen.

– Vi är mycket glada över att Lars accepterat rollen som vd säger Lars Christensen, styrelseordförande och internationell segmentschef över Ground Engineering i Per Aarsleff A/S koncernen, i ett pressmeddelande.

Lars Gustafsson har gedigen erfarenhet och kunskap från branschen och är för Aarsleff redan ett välkänt ansikte, då han även är vd för Aarsleffs systerbolag, Centrum Pile AB, som tillverkar betongpålar. Nu utökar han sitt ansvarsområde inom koncernen med denna post.

– Jag känner mig stolt och glad som fått förtroendet att axla ansvaret för Aarsleff Ground Engineering, säger Lars Gustafsson. Jag ser fram mot att tillsammans med medarbetare fortsätta den tillväxtresa Aarsleff redan påbörjat och jag hoppas kunna bidra med nya perspektiv till verksamheten.

Niclas Brogren var med sedan Aarsleffs verksamhet i Sverige startade 2004.

– Vi är tacksamma för hans framgångsrika insatser och vi önskar Niclas lycka till med framtida utmaningar, Lars Christensen.

logo
Susanne Bengtsson