Nyheter

Han blir OBOS regionchef i Göteborg

Tomas Turnéus, ny regionchef i Göteborg.

Tomas Turnéus blir OBOS nya regionchef i Göteborg. Han har tidigare varit projektchef och tillförordnad regionchef hos bostadsbyggaren.

Region Göteborg omfattar Västra Götalandsregionen, Värmland och Närke. Tomas Turnéus får som regionchef det yttersta ansvaret för affärsutveckling, projektutveckling, kommersiella fastigheter, samt styckehus genom varumärkena Myresjöhus och SmålandsVillan.

Tomas Turnéus har varit en del av OBOS Sverige sedan augusti 2020.
– Det är med stor tillförsikt jag nu går in som regionchef för att fortsätta leda OBOS Sveriges arbete i Region Göteborg. Jag ser fram emot att tillsammans med mina kollegor flytta fram OBOS position ytterligare, säger Tomas Turnéus i ett pressmeddelande.

Tomas har mångårig ledarerfarenhet från branschen, kunskap om bostadsutveckling, projektledning och marknadsföring, samt om byggprocessen och processutveckling.

– Med Tomas Turnéus som chef i Region Göteborg stärker vi teamet ytterligare. Med sin breda kunskap om bostadsutveckling, i allt från processutveckling till entreprenad och försäljning, blir han en nyckelspelare på OBOS tillväxtresa, säger David Carlsson, operativ chef för Projektutveckling Bostad OBOS Sverige.

Tomas Turnéus har tidigare även jobbat på Derome och Riksbyggen.