Nyheter

Han blir vd på Ebab Fastighetsutveckling

Göran Westberg.

Göran Westberg, senior advisor på Ebab, tar över VD-posten efter Lennart Berg som efter åtta år lämnar sitt uppdrag i bolaget under december 2019. 
Göran Westberg har varit på Ebab i över 35 år och har varit delägare sedan 90-talet. Ebab Fastighetsutveckling har sedan starten 2011 utvecklats till ett konsultbolag med fokus på tidiga skeden och erbjuder idag djup kompetens kring hållbar stads- och fastighetsutveckling. 

– Jag ser fram emot den möjlighet som nu erbjuds att ta Ebab ytterligare ett steg i riktningen att bli det kompletta konsulthuset i allt från kvalitativ rådgivning i tidiga skeden till ett aktivt genomförande av ett projekt, säger Göran Westberg.

Lennart Berg kommer att gå in som vice VD i Mälarstaden Asset Management AB och kommer att kvarstå som aktiv delägare i Ebab. Göran Westberg tillträder posten som VD den 1 september.

Tillsammans med Ebab i Stockholm AB och Ebab Installationsteknik AB kan Ebab-koncernen erbjuda fastighetsägare och investerare rådgivning och projektledning i alla skeden av ett projekt. Ebab sysselsätter närmare 250 människor och verkar främst i Storstockholm.