Nyheter

Hantverkaren – en ny tidning från Byggvärlden

Byggvärlden når redan 18 000 byggchefer. Totalt har tidningen en TS- upplaga på 22 700 exemplar.

I år storsatsar vi och vänder oss till ännu en målgrupp – hantverkare och entreprenörer.

Byggvärlden går ut till 18 000 byggchefer. Utöver det läser både arkitekter konstruktörer och konsulter tidningen. Upplagan ligger på 22 700 ex.

I år storsatsar vi även på en ny målgrupp – hantverkare och entreprenörer. Vår nya specialtidning kommer att ha en upplaga på 35 000 exemplar.

I ”Hantverkaren – en specialtidning från Byggvärlden”, vänder vi oss till samtliga hantverkare/entreprenörer inom byggsektorn med 1-9 anställda. Tidningen ska utkomma med fyra nummer per år, med start i mars.

Det redaktionella innehållet i tidningen Hantverkaren handlar mycket om verktyg, teknik, arbetsfordon och personlig utrustning. Men även en stor del av det nyhets- och statistikbaserade innehåll som gjort Byggvärlden till den ledande nyhetstidningen inom branschen kommer att presenteras för den här målgruppen.

– Här är det mycket hands on och praktisk information som hantverkaren behöver i sin vardag. Det ska bli jätteroligt att göra en tidning för denna målgrupp där det saknas tidningar på marknaden, säger Henrik Fitinghoff, chefredaktör för Hantverkaren.

Mikael Sagström

Ansvarig utgivare

 

Utgivningsplan och prislista här