Nyheter

Här är Årets småhus 2021

Årets småhus Villa Schelin

Vinnaren av priset Årets småhus 20201 heter Villa Schelin. Det finns i Nässjö och är byggt av Willa Nordic och priset presenterades på Gar-Bos digitala event Småhusdagen.

Vinnarhuset är en kombination av suterräng och 1,5-plans villa på 187 kvadratmeter, med en sidobyggnad på 19 kvadratmeter. Arkitekt för huset är Patrik Windisch. Hela processen har skett under ledning av Willa Nordics säljare och projektledare Mia Olsson, tillsammans med Mats Cedermalm som varit byggledare under byggnationen för byggplats.

– Det är verkligen roligt och hedersamt att vinna utmärkelsen Årets småhus. Det känns extra bra då det som premieras i Gar-Bos tävling är värden som vi inom Willa Nordic håller väldigt högt; hållbarhet, kundnöjdhet och kvalitet, genom hela processen fram till ett färdigt hus utan anmärkningar, säger Klas Fridsäll, vd på Willa Nordic.

I årets tävling har juryn förutom ordinarie kvalitetskriterier haft ett extra fokus på hållbarhetsområdet. Att bygga hållbart och för framtiden är två viktiga parametrar som juryn haft med i sin bedömning.

 – Juryns arbete blir bara svårare för varje år. Det märks av kvaliteten på bidragen att tävlingen börjar bli viktig på allvar för branschen. Bara det att bli omnämnd i de här sammanhangen är helt klart väldigt prestigefullt och det är roligt att se hur hårt man anstränger sig för att uppfylla de hårt ställda kraven på kvalitet, hållbarhet och funktion, säger juryordföranden David Johnsson, vd på Trä- och Möbelföretagen.

Årets småhus arrangeras av Gar-Bo för tredje året i rad och har både fått ett ökat intresse och blivit en prestigefylld tävling inom branschen.

Källa. Gar-Bo