Nyheter

Här är Ola Månssons nya vd-roll

Ola Månsson blir vd för Installatörsföretagen. Foto: Rosie Alm.

Ola Månsson tillträder som ny vd på Installatörsföretagen. 

Han kommer närmast från rollen som vd på Sveriges Byggindustrier. 
Han tillträder sin nya roll den 16 oktober.

Ola Månsson  kommer närmast från rollen som vd på Sveriges Byggindustrier, där han under drygt sex års tid framgångsrikt lett arbetet att flytta fram byggbranschens positioner inom områden som exempelvis en sund byggbransch och säkra arbetsplatser. 

– Vi är mycket glada över att välkomna Ola Månsson som vd för Installatörsföretagen. Installations- och byggbranschens betydelse för samhällets utveckling har sällan varit större. Därför känns det betryggande att Ola, med sin mångåriga erfarenhet och gedigna kunskap om branschens och medlemsföretagens behov och utmaningar driver och leder installationsbranschen att nå full potential, säger Anders Mattsson styrelseordförande i Installatörsföretagen, i ett pressmeddelande.

– Det är en stor och inspirerande utmaning att tillsammans med mina nya medarbetare på Installatörsföretagen visa våra medlemmar att vi utvecklas i takt med tiden och att vi jobbar vidare för att bli en modern, stark och attraktiv bransch- och arbetsgivarorganisation. Jag hoppas att jag med min bakgrund av både bygg- och installationsteknik i såväl produktion som organisationsvärlden ska kunna fortsätta driva utvecklingen och bidra till att Installatörsföretagen blir en riktigt stark företrädare för alla installatörer i såväl arbetsgivar- som branschfrågor, säger Ola Månsson.

Ola Månsson ersätter Jan Siezing som går i pension vid årsskiftet.