Karriär

Hifab rekryterar Darian Hassan som affärschef

Darian Hassan ny Affärschef på Hifab
Darian Hassan är ny Affärschef på Hifab. Foto: Hifab

Hifab rekryterar Darian Hassan som affärschef i Stockholm med ansvar för de grupperingar som erbjuder projektledning och besiktning inom byggnader och fastigheter. Han kommer närmast från Tjuren Projektpartner där han bland annat haft rollen som gruppchef.

Darian Hassan är i grunden konstruktör från KTH. Han har erfarenhet från flera olika roller som konsult inom fastigheter och samhällsbyggnad. Från konstruktion och design till uppdragsledning, projektledning och i olika chefs- och ledarroller. Han kommer närmast från Tjuren Projektpartner i Stockholm.

– Stockholm är en viktig marknad för oss och det finns stora underliggande behov av investeringar i såväl befintliga som nya fastigheter, samtidigt som våra kunders förutsättningar förändras i hög takt. Med Darian får vi en nyckelperson med stort driv som med sin kompetens och erfarenhet kan bidra till att stärka vårt erbjudande inom fastigheter och byggnader, säger Nicke Rydgren, vd på Hifab.

– Hifab är på en spännande resa där kombinationen av lång erfarenhet och hög kompetens gör det möjligt att vara med och leda utvecklingen i alla sorters projekt. Jag ser fram emot att tillsammans med mina nya kollegor och kunder lyfta och utveckla vårt erbjudande inom byggnader och fastigheter – och bli ännu bättre rustade för att möta våra kunders alltmer komplexa behov, säger Darian Hassan.

Darian kommer ingå i bolagets ledningsgrupp och tillträder sin roll den 22 maj.