Nyheter

Hon är Projektgarantis nya regionchef

Ann Gunnarsson är ny regionchef för Projektgarantis Stockholmskontor. 

Hon kommer senast från tjänsten som fastighetschef på Uppsalahem och dessförinnan har hon arbetat på Swedavia Konsult och Skanska Nya Hem.

Ann har jobbat i många olika roller inom Samhällsbyggnad och hon har varit chef på många olika positioner. Hon drivs av utveckling och har erfarenhet från ett projekts alla skeden, från idé till förvaltning. 

– I den här rekryteringen har hela Stockholmsteamet varit med i urvalet och träffat slutkandidaterna, Ann fick verkligen gå igenom en riktig skärseld, säger Kajsa Hessel, vd på Projektgaranti.

På frågan hur det känns att börja på Projektgaranti kommer svaret snabbt.

– Det känns jättebra! Jag har tidigare jobbat i större företag och sökte nu det lite mindre där jag kan göra än mer skillnad och då passar Projektgaranti perfekt. Jag kände mig direkt välkommen in i gänget och har börjat få en bild av var jag ska lägga mitt krut, säger Ann, som inledningsvis kommer att fokusera på bland annat rekryteringsfrågan.