Nyheter

Hon blir chef för nyproduktion

Kristina Forsgren, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling.

Svenskarnas intresse för nyproducerade bostäder ökar i snabb takt. Därför genomför Länsförsäkringar Fastighetsförmedling nu en utökad satsning på nyproduktionsförmedling. Bland annat genom rekryteringen av Kristina Forsgren, som tillträtt den nyinrättade tjänsten som chef för nyproduktion.  

Kristina Forsgren har lång erfarenhet av fastighetsmäklar- och fastighetsutvecklingsbranschen och har arbetat med försäljnings-, kund- och kvalitetsfrågor i över tio år. Närmast kommer hon från fastighetsutvecklingsföretaget ALM Equity. 

I rollen som chef för nyproduktion på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling kommer Kristina att fungera som en länk mellan mäklare och byggbolag runt om i landet samt leda arbetet med att utveckla företagets erbjudande vid förmedling av nyproducerade bostäder.

– I takt med det ökande intresset för nyproducerade bostäder växer också behovet av en pålitlig och kunnig mäklare som kan vara ett stöd i förmedlingsprocessen för både kunder och byggbolag. Länsförsäkringar Fastighetsförmedling har ett starkt varumärke och hög kännedom om lokala bostadsmarknader över hela landet. Dessa är viktiga framgångsfaktorer för att nå målet att bli byggbolagens mest självklara val, säger Kristina Forsgren, Chef för Nyproduktion på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling, i ett pressmeddelande.