Nyheter

Hon blir ny affärschef på Peab

Eva Zdolsek.

Eva Zdolsek blir ny affärschef på Peab Projektutveckling Syd. Peab Projektutveckling Syd. Hon rekryteras från Länsförsäkringar Skånes fastighetsbolag, Länshem Skåne AB, och tillträder sin nya tjänst den 14 augusti.

– Eva har en bred kompetens inom många olika delar av projektutvecklingsprocessen, vilket gör henne särskilt lämpad som affärschef. Hon har utöver det också en intressant mix av både privata och offentliga anställningar bakom sig vilket ger henne en stor förståelse för båda världarna. Sammantaget innebär detta att vi fortsätter stärka vår förmåga att hjälpa våra hyresgäster att bli långsiktigt framgångsrika, oavsett om de är privata eller offentliga, säger Christian Dahlman, projektutvecklingschef Peab Syd, i ett pressmeddelande.

Eva har en lång och bred erfarenhet från branschen, hon har bland annat arbetat som fastighetsutvecklingschef på Länshem Skåne AB, regionchef på Svenska Hus och affärsutvecklare på Jernhusen. Uppdragen har kretsat kring förvärv, förvaltning och projektutveckling. Eva kommer att ha ett särskilt ansvar för det tidiga skedet, utredningar, produktutformning, projekt- och affärsupplägg.

– Jag ser fram emot att få leda affärsutvecklingsarbetet. Det ska bli extra roligt att jobba med att stärka affärsnyttan för våra kunder ytterligare, samt att hitta nya kunder och nya affärer, säger Eva Zdolsek.

Eva Zdolsek tillträder tjänsten som affärschef på Peab Projektutveckling Syd den 14 augusti.