Nyheter

Hon blir ny affärsområdeschef för arkitektur på Projektengagemang

Lotta Werner Flyborg. Foto: Projektengagemang

Teknik- och arkitektföretaget Projektengagemang har nu anställt en ny affärsområdeschef för arkitektverksamheten.
Det är Lotta Werner Flyborg som framöver ska leda de drygt 220 arkitekterna som arbetar inom koncernen.
Hon kommer senast från NCC där hon bland annat varit chef för affärsutveckling inom Property Development.

För att utveckla Projektengagemangs erbjudande inom arkitektur tas nu Lotta Werner Flyborg in som ny affärsområdeschef. Hon kommer senast från NCC där hon sedan 2011 arbetat på både entreprenad- och beställarsidan i olika utvecklingsroller inom affärs- och projektutveckling samt marknad. Lotta har även en gedigen bakgrund som arkitekt och som tidigare chef på arkitektkontor.

­– Vi är i dag en av Sveriges ledande leverantörer av arkitekttjänster, men vi har mycket kvar att utveckla och förbättra. I Lotta Werner Flyborg får vi en erfaren, kompetent och driven kollega som med sina kunskaper kommer att bidra till att vår arkitekturverksamhet kan ta ytterligare steg. Vi är övertygade om att hon är helt rätt person att leda detta utmanande arbete, säger Per-Arne Gustavsson, vd och koncernchef på Projektengagemang.

Som affärsområdeschef kommer Lotta Werner Flyborg att ansvara för hela Projektengagemangs erbjudande inom arkitektur och även bli vd för dotterbolaget Temagruppen. Dessutom har hon ansvaret för att ytterligare stärka integrationen inom affärsområdet och för att effektivisera samarbetet med resten av verksamheten.

– Jag ser fram emot att bli en del av Projektengagemangs spännande framtid. Det finns stora möjligheter att tydliggöra vårt erbjudande, att utveckla arkitektens roll och se till att vi blir en större del av stadsutvecklingsprocessen, säger Lotta Werner Flyborg.

Lotta Werner Flyborg börjar sitt nya uppdrag den 1 juni.