Nyheter

Järngrinden förstärker med byggchef

Hans Nilsson, ny byggchef på Järngrinden.

Järngrinden rekryterar Hans Nilsson som byggchef.  

Hans har en bakgrund som platschef och projektchef på bland annat NCC och Wästbygg. 

Måndagen den 6 februari tillträdde Hans Nilsson en nyinrättad tjänst som byggchef på Järngrinden i Borås. Hans Nilsson har en bakgrund som platschef och projektchef på bland annat NCC och Wästbygg och får ett övergripande ansvar över Järngrindens byggproduktion.

Järngrinden är inne i en intensiv produktionsfas, och håller på att bygga, alternativt ska sätta spaden i marken i närtid, för sammanlagt 1 000 lägenheter i hel- eller delägda projekt. 
– Vi behöver därför förstärka vår byggorganisation. Jag har arbetat med Hans på Wästbygg tidigare och vet att vi med honom får mycket erfaren person med rätt kompetens och kvaliteter för den här positionen, säger Patrik Ivarson, vd på Järngrinden, i ett pressmeddelande. 

– Byggchefsjobbet är en utmaning som känns lockande och Järngrinden har många intressanta projekt i sin portfölj. För mig innebär det även att jag byter sida efter många år i utförarrollen. Av egen erfarenhet vet jag hur värdefullt det är med en kunnig beställare och jag hoppas på ett gott samarbete med de olika byggentreprenörer som vi arbetar med, säger Hans Nilsson.