Joachim Holmberg blir ny affärsområdeschef på NCC

 
Joachim Holmberg blir ny affärsområdeschef på NCCJoachim Holmberg blir ny affärsområdeschef för NCC Property Development. Foto: NCC

Joachim Holmberg blir ny affärsområdeschef för NCC Property Development. Joachim tillträder senast 1 september och kommer från Skanska där han varit chef för den kommersiella fastighetsutvecklingen i Skanska Sverige.

- Jag ser verkligen fram emot att utveckla och driva NCC Property Development och att som medlem i NCC:s koncernledning bidra till NCC:s fortsatta förändringsresa till ett framgångsrikt bygg- och fastighetsutvecklingsbolag i Norden, säger Joachim Holmberg, tillträdande affärsområdeschef för NCC Property Development, i ett pressmeddelande.

Joachim Holmberg är sedan fem år tillbaka ansvarig för projektutvecklingen av kommersiella fastigheter i Skanska Sverige. Innan dess har Joachim haft olika chefsroller inom entreprenad- och projektutvecklingsverksamheten i Skanska Sverige. Joachim är civilingenjör från KTH i Stockholm.

– Jag välkomnar Joachim Holmberg till NCC. Joachim är en erfaren affärsbyggare och blir en värdefull kraft i det fortsatta arbetet att bygga en lönsam framgångsrik fastighetsaffär, säger koncernchef Tomas Carlsson.

Joachim Holmberg tillträder senast den 1 september. Carola Lavén, nuvarande affärsområdeschef för NCC Property Development, lämnar som tidigare kommunicerats, NCC den 22 juli för fastighetsbolaget Castellum. Koncernchef Tomas Carlsson är ställföreträdande tills Joachim Holmberg tillträder.


Taggar

NCC

 

Lediga jobb

Visa alla lediga jobb
 
Har du ett nyhetstips?
Tipsa redaktionen!
E-posta info@byggvarlden.se