Nyheter

Kristina Laurelii ny CFO för Infobric-koncernen

Kristina Laurelii.

Kristina Laurelii tillträder som ny CFO, Chief Financial Officer, för Infobric Group. Hon kommer närmast från tjänsten som CFO för Svedbergs Group.  

Som CFO på Infobric, som utvecklar lösningar för säkrare och mer effektiva arbetsplatser, kommer Kristina Laurelii att ansvara för koncernens finans- och ekonomifrågor samt vidareutveckling av den koncerngemensamma ekonomifunktionen. Hon kommer också att ha en nyckelroll i koncernens framtida bolagsförvärv. 
Kristina har lång erfarenhet från liknande roller och kommer senast från börsnoterade Svedberg i Dalstorp AB (publ), där hon ansvarat för koncernens ekonomifunktion. 
– Infobric är ett spännande bolag som jag har följt på distans under lång tid. Jag har imponerats av hur bolaget vuxit och tagit en stark position på marknaden. Att få vara med och vidareutveckla ett så lönsamt och framgångsrikt bolag ska bli oerhört spännande, säger Kristina Laurelii.

– Jag är både glad och stolt över att vi har knutit till oss Kristina. Med sin gedigna erfarenhet och kompetens kommer hon att vara ett viktigt bidrag för att nå koncernens ambitiösa mål. Kristina har också erfarenhet av att arbeta med hållbarhetsfrågor vilket är och kommer vara ett viktigt fokus i vår verksamhet, säger Dan Friberg, VD och Koncernchef för Infobric, i ett pressmeddelande.

Kristina Laurelii tillträder sin tjänst i augusti i år. Hon kommer att rapportera till Infobrics koncernchef och ingå i koncernledningen.