Karriär

Lämnar Thomas Betong för storsatsande Byggelement

Kristofer Lissledal blir ny projektledare och Sofia Nilsson ny projektchef på Byggelement. Foto: Byggelement
Kristofer Lissledal blir ny projektledare och Sofia Nilsson ny projektchef på Byggelement. Foto: Byggelement

Byggelement storsatsar på klimatförbättrad betong och rekryterar Sofia Nilsson och Kristofer Lissledal som blir ny projektchef respektive projektledare.

Bolagets investeringar på en halv miljard kronor i fabrikerna i Ucklum och Hallstahammar innebär en fördubblad kapacitet för att tillverka väggar och bjälklag med ett halverat cementbehov. För att möta den ökade efterfrågan på klimatförbättrade produkter har Byggelement förstärkt med Sofia Nilsson, projektchef, och Kristofer Lissledal, projektledare.

15 års erfarenhet

Sofia Nilsson har drygt 15 års erfarenhet av branschen och var senast projektchef på Thomas Betong.
– Byggelements storsatsning i kombination med de personer jag mötte under rekryteringsprocessen gjorde att jag bestämde mig för att ta steget över till bolaget, säger Sofia Nilsson som anställs i region väst där hon blir chef över de säljande projektledarna.

Svårslagen teknisk nivå

Kristofer Lissledal har 18 års erfarenhet av branschen och ansluter från Thomas Betong där han var projektchef.
– Byggelements nya fabriker kommer att hålla en teknisk nivå som är svårslagen och det lockade mig. Jag ser fram emot att träffa nya kunder och erbjuda dem marknadens mest kompletta sortiment av ECO-produkter, säger Kristofer Lissledal som utgår från fabriken i Ucklum.

Tobias Rönje, vice vd på Byggelement:

– Vi genomför en historisk satsning och behöver anställa fler erfarna och kompetenta medarbetare för att nå målen. Sofia och Kristoffer lever upp till den tydliga kravbild vi har och är en bra förstärkning inför Byggelements fortsatta expansion.

logo
Henrik Ekberg