Nyheter

Lanserar fullt möblerade bostäder

Möblerad lägenhet i Kallhäll. Foto: Veidekke

Veidekke Bostad lanserar försäljning av fullt utrustade lägenheter. Först ut är Kallhäll i västra Stockholm.


– Här är allt nybäddat och klart, bara att flytta in, säger Filip Borgelin, projektutvecklare. 

När det gäller boende har möjligheten att flytta in i en fullt utrustad lägenhet varit relativt begränsad, menar Veidekke Bostad och testar nu försäljning av fullt möblerade och utrustade lägenheter till kunder som så önskar.

– Vi ser att det finns ett uttryckt behov av fullt möblerade bostäder bland flera av våra kunder. Därför vill vi erbjuda den här möjligheten, säger Filip Borgelin, projektutvecklare på Veidekke Bostad, i ett pressmeddelande.

Främst är det unga vuxna som planerar att flytta hemifrån, som gärna skulle vilja slippa att lägga tid och resurser på att skaffa möbler och husgeråd. Andra grupper som har visat intresse är arbetspendlare med övernattningslägenhet samt personer som har separerat och behöver ett nytt boende där allt finns på plats från start.

– Vi tror att det här ligger helt rätt i tiden. Många tycker att det är smidigt att köpa en bostad som har blivit inredd av proffs och andra är helt enkelt inte intresserade av att inreda själva.  Här är allt nybäddat och klart, bara att flytta in, säger Filip Borgelin.

Först ut är ett drygt tjugotal en- och tvårumslägenheter i Kallhäll i västra Stockholm. Samtliga lägenheter står färdiga för inflyttning och kommer att kunna säljas fullt utrustade med möbler och husgeråd.