Jobb

Nu söker vi en Kvalitets- och Miljöansvarig (KMA) till Oljibe Stålbyggnads!

Är du passionerad om att driva kvalitets- och miljöarbete framåt? Vill du vara en del av ett företag som värdesätter hållbarhet och kvalitet i allt de gör?

Oljibe Stålbyggnads söker nu en engagerad och kompetent Kvalitets- och Miljöansvarig som kan leda och övervaka vår KMA-process. Som en central del av vårt team kommer du att spela en nyckelroll i att säkerställa att våra projekt uppfyller högsta standarder för kvalitet och miljö.

Oljibe Stålbyggnads erbjuder ett brett spektrum av Stålbyggnads- och smidestjänster, inklusive stombyggnationer, industrismide, byggnadssmide och akut servicesmide. Med vår moderna verkstad i Västberga, utrustad med en komplett maskinpark, samt vår expertis inom allt från stål till aluminium, har vi kapaciteten att möta varje unikt kundbehov. Vår personal är vår styrka, med certifieringar och utbildningar som garanterar högsta möjliga standard på vårt arbete.

Vi är certifierade enligt ISO 9001, ISO 3834-2 och EN 1090-1 i utförandeklass upp till och med EXC3. Det innebär att vi får CE-märka våra produkter och bärande stålkonstruktioner. Bolaget har cirka 30 anställda och en årlig omsättning på cirka 90 miljoner kronor med god lönsamhet. Oljibe Stålbyggnads är ett dotterbolag till det familjeägda byggföretaget
Oljibe som grundades år 1950.
Som Kvalitets- och Miljöansvarig hos oss kommer du att:

• Leda och utveckla vårt arbete inom kvalitet och miljö, säkerställa att vi lever upp till och överträffar branschstandarder.

• Arbeta nära vårt team av experter, från administration till verkstad, för att integrera KMA-principer i alla aspekter av vår verksamhet.

• Var en nyckelspelare i vårt löfte om hållbarhet och kvalitet till våra kunder, från kommuner till stora byggföretag.


Dina Ansvarsområden:

• Utveckling och övervakning av KMA-processer.

• Dokumentation och representation av Oljibe Stålbyggnads i alla KMA-relaterade ärenden.

• Aktivt samarbete med ledningsgruppen och externa aktörer.


Vem är du?

• Med flytande kunskaper i engelska och gedigen erfarenhet inom KMA, är du redo att ta dig an denna utmaning.

• Din förmåga att samarbeta och din kompetens inom området gör dig till den idealiska kandidaten för att driva vårt arbete framåt.Vi Erbjuder:

• En dynamisk arbetsmiljö där kvalitet och hållbarhet står i centrum.

• Möjlighet att påverka och bidra till företagets fortsatta framgång.

• Ett engagerat och stödjande team.


Ansökan:

Skicka din ansökan till [email protected] eller till VD, [email protected] Inkludera ditt CV och ett personligt brev där du delar med dig av hur du kan bidra till vår fortsatta framgång.

Intervjuer sker löpande och kontakter med externa rekryteringsföretag undanbedes vänligt.

www.oljibestal.se