Jobb

Projektledare med ansvar för produktion av nya fastigheter.

Olov Lindgren fortsätter att växa och ser fram emot nya spännande projekt. Kommande fastighetsprojekt har varierande arkitektur, förutsättningar och problemlösningar och till dessa söker vi nu en ny kollega, en projektledare med ansvar för produktion av nya fastigheter.

Rollen som projektledare:

Som projektledare i en grupp med elva engagerade och stöttande medarbetare håller du samman entreprenadupphandling och genomförande av nyproduktionsprojekt av hyresrätter. Du ansvarar för allt från genomförandeplanering, systemhandlingar, förfrågningsunderlag och entreprenadupphandling till slutbesiktning, inflyttning och garantiärenden.

Utöver detta består dina arbetsuppgifter av:

  •  Operativt driva projektering och nybyggnadsprojekt
  • Upprätta och ansvara för projektbudget och tidplan
  • Ansvar för ekonomisk uppföljning av projekten
  • Ansvar för upphandling av projektering och entreprenader
  • Samverka med andra fastighetsägare i större byggprojekt
  • Förhandling med entreprenörer och konsulter samt kontinuerlig uppföljning av dessa

Vem är du?

Vi ser gärna att du har en lämplig högskoleutbildning samt fem till tio års erfarenhet i branschen. Du har varit involverad i att driva nyproduktionsprojekt hos exempelvis utförare/entreprenör, konsult eller på fastighetsägarsidan. Dina roller har gett dig ett bra helikopterperspektiv och du har god kunskap inom ekonomi, budget, planering och att arbeta målstyrt. Med dina goda ledaregenskaper har du skapat trygga arbetssituationer med tydliga mål, krav och förväntningar. 

Som person är du driven, ansvarstagande och vill gärna ge det där lilla extra. Du är affärsmässig och samtidigt prestigelös och du tycker om att samarbeta med människor i olika yrkesroller. Eftersom du har ett helhetsansvar är det viktigt att du är strukturerad, kan delegera och har god prioriteringsförmåga.

Vad får du?

Olov Lindgren AB har i över 80 år varit ett mycket välskött och ekonomiskt stabilt fastighetsbolag som gjort sig känt för hög kvalitet i alla aspekter samt en hög servicegrad till våra hyresgäster. Vi har en långsiktig horisont i allt vi gör och arbetar även aktivt för en trygg, rolig och utvecklande arbetsmiljö. I bolaget finns en gedigen branschkunskap som förenas med moderna lösningar. Som projektledare inom vår nyproduktion kommer du få stöd och tid att lyckas i din roll. Vi uppskattar att du är nyfiken och initiativtagande för även på ett bolag med historia kan rutiner och arbetssätt utvecklas.

Din ansökan:

Din ansökan, som vi naturligtvis behandlar konfidentiellt och i enlighet med GDPR, vill vi gärna ha så snart som möjligt då urval och intervjuarbete sker löpande. I denna rekrytering samarbetar vi med BSL Rekrytering AB. 

Du skickar din ansökan, inklusive cv och gärna ett personligt brev, via e-post till [email protected]. Har du ytterligare frågor är du välkommen att ringa Emi Irefalk-Laffan på telefon 0733-519705.

Olov Lindgren AB är ett familjeägt fastighetsbolag som grundades 1938. I dagsläget är vi cirka 90 anställda som förvaltar 115 fastigheter i Stockholm. Affärsidén är att förvärva och bygga samt förvalta och utveckla egna hyresfastigheter med bostäder och lokaler i Stockholmsområdet. Som långsiktig fastighetsägare tar vi ett socialt, ekonomiskt och miljömässigt ansvar. Vår vision är hållbara miljöer där människor känner tillit till varandra. Våra kärnvärden genomsyrar hela verksamheten och utgår ifrån begreppen engagemang, omtanke, långsiktighet och utveckling. Läs mer på www.olovlindgren.se