Jobb

Projektledare Vindkraftstorn i trä

Modvion utvecklar ett helt nytt koncept för vindkraftstorn, en patenterad och modulär konstruktion av laminerat trä. Vår teknik gör det möjligt att bygga högre torn som i sin tur kan generera mer grön energi. Det skapar förutsättningar för oss att på riktigt bidra till en fossilfri framtid.

Vi är ett team på runt 30 personer i Göteborg som brinner för vår produkt och varandra. Nu söker vi en kollega som vill vara med att utveckla och stärka upp vår projektorganisation, en unik roll som passar dig som längtar efter en omväxlande roll med ansvar för måluppfyllnad och leveransplaner.


Vad jobbet innebär

Modvion är ett bolag mitt i utvecklingsresan från start-up till att leverera modulära vindkrafttorn till skarpa kunder. Du som antar utmaningen som projektledare hos oss kommer att ha en nyckelroll i vår fortsatta utveckling. 

Några av dina arbetsuppgifter blir att;

  • Säkerställa att våra första kommersiella torn kommer upp i tid och på bästa sätt utefter konstruktionens regler och projektramar, standarder och säkerhetskrav.
  • Uppföljning av frågor från projektutvecklare, fundamentsentreprenör och turbinleverantör samt samordna Modvions interna produktprocess.
  • Samarbeta med hela projektteamet för att tillse att Modvions torninstallationer uppfyller enastående kundnöjdhet samt att arbetet på installationssiterna fungerar på bästa möjliga sätt.

Vem vi söker

Vi tror att du arbetat med liknande projekt mot kund, antingen från byggsektorn eller jämförbar bransch, det vill säga projekt med tajta marginaler och där ditt arbete har genomförts i tid och med god kvalitet.  

Vi letar efter en pedagogisk och rak ledare som är tydlig i sin kommunikation. Du är trygg i dig själv och jobbar gärna självständigt, men älskar samtidigt att samarbeta.

Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat och innehar B körkort.

Meriterande

  • Har erfarenhet från att vara byggprojektledare, t ex inom vindkraftsbranschen.
  • Har jobbat med lyftmetodik för tunga lyft och riggning.
  • Har arbetat som platschef/installationsledare på byggsiter.
  • Har jobbat med frågeställningar och uppföljningar av entreprenadavtal.

Omfattning

Vi har ett öppet arbetsklimat och en stor flexibilitet gällande hemarbete.

Du kommer vara en aktiv del i torninstallationerna vilket innebär att tjänsten då och då kommer innebära tid på site. Omfattningen av sitearbetet uppskattar vi till 20% över tid och varierande över året beroende på projektens fas.


Ansökningsprocess

Vi ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då intervjuer och tillsättning av tjänsten sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!