Jobb

Säljare – Bygg
Stockholm

Ergofast förser den svenska och norska byggmarknaden med verktyg och infästningslösningar av högsta kvalitet och standard. Vi tillför spetskompetens inom säljsupport, utbildning och service till återförsäljare, uthyrare och slutkunder. Vårt koncept innebär att vi utvecklar och anpassar vårt standarderbjudande tillsammans med våra kunder och leverantörer till unika infästningslösningar.

Vår vision är att vara ledande i vår sektor på den nordiska marknaden genom att fokusera på effektivitet, ergonomi, säkerhet och hållbarhet. Vi är väl rustade för vår vision och tillväxt. Vi har hög efterfrågan på våra produkter och tjänster och söker därför nu en säljare till Stockholm.

Våra varumärken
Vi representerar flera ledande märken som MAX, MEFA, HolzTechnik samt vårt eget varumärke Ergofast. MAX är japanskt och ledande på tryckluftsdrivna handverktyg och batteridrivna NAJ maskiner. MEFA är ett framgångsrikt europeiskt märke inom installationssystem som t.ex. STEX och CENTUM. HolzTechnik är ledande i Europa på infästningar för kvalificerad träbyggnation. Alla vår partners är premiummärken och ledande i Europa eller världen. 

Rollen som säljare innebär att:

 • Besöka byggarbetsplatser och demonstrera MAX spikpistoler och MAX Naj maskiner
 • Bearbeta nya och befintliga slutkunder
 • Tillsammans med kunder lösa olika infästningsproblem
 • Medverka vid kundaktiviteter
 • Tillsammans med MAX utveckla och testa nya lösningar
 • Vara innovativ och arbeta målmedvetet för att utveckla vår verksamhet


Vem är du?

 • Nyfiken, positiv och lösningsorienterad med vilja att förstå kundens verklighet, utmaningar och behov
 • Bra på att presentera, fånga intresse och förklara olika lösningar
 • Social och mycket god relationsbyggare
 • Skapar förtroende hos kunder, kollegor och leverantörer genom engagemang och genuint intresse
 • Självständig och ansvarstagande för ditt uppdrag och helheten i företaget
 • Har ett 3 till 5 års praktisk erfarenhet av bygg och verktyg
 • Har arbetat med försäljning eller annat utåtriktat arbete med kundkontakt
 • Har relevant gymnasieutbildning eller motsvarande kunskaper genom erfarenhet


Vi erbjuder
En utvecklande tjänst som säljare, med högkvalitativa produkter och lösningar, nöjda kunder och bra rykte i branschen. Du får goda möjligheter att växa och utvecklas i en svensk, framgångsrik säljorganisation samt en viktig roll i ett välrenommerat och ekonomiskt stabilt företag. I rollen som säljare får du möjlighet att bidra till att Ergofast når högt uppsatta mål genom att skapa nya och utveckla befintliga kundrelationer.

Hos oss får du en självständig roll där du ansvarar för att bygga vidare på ett väletablerat kundunderlag. Vi har en öppen företagskultur med kunnigt, trevligt, hjälpsamt och engagerat team, där laganda och att ha roligt på jobbet värderas högt. Vi erbjuder bra villkor med kollektivavtal samt en väl genomarbetad introduktion.

Vill du bli en viktig och uppskattad del av Ergofast? Skicka in din ansökan!

Kontakt och ansökan
Kontakta Kent Hager, KAM / säljledare, på 0705 11 12 67 eller Emil Bengtsson, säljare, på 0705 32 82 53 för frågor om tjänsten.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!Om företaget
Ergofast omsätter ca 200 mkr med god lönsamhet och har 30 medarbetare fördelade på Stockholm, Malmö, Göteborg och Oslo. Vi är rikstäckande via återförsäljare och uthyrningsföretag. Vårt huvudkontor och lager ligger i Kungälv. Ergofast ingår i Fairfordkoncernen som omsätter ca fem miljarder med kända företag som LIFE, Skultuna Induflex m.fl.

Läs mer på www.ergofast.se