Jobb

Teknisk innesäljare till Göteborg, Västerås eller

Vi rekryterar nu en driven och lösningsfokuserad

Teknisk innesäljare till Göteborg, Västerås eller Ronneby

Du kommer att vara en mycket viktig del i vår verksamhet och agera som länken mellan kund / utesäljare / konstruktör och stötta i tekniska frågor. Du ansvarar för orderberedning samt för att tekniska offerter tas fram. I rollen ansvarar du också för kalkylering inom allt från standard- till mer komplexa stationer, lösningar och entreprenader. Du kommer också att göra sambesök med både säljare och projektledare.

Placeringsort kan vara antingen Göteborg, Västerås eller Ronneby. Du rapporterar till försäljningschef Emil Staxäng.

I dina arbetsuppgifter ingår bl.a: 

  • Teknisk support, samordning av frågor mellan kunder och utesäljare
  • Orderberedning
  • Offertskrivning
  • Kontakt med kollegor inom projektledning, konstruktion samt produktion
  • Uppföljning av offerter både självständigt och tillsammans med våra utesäljare

Vem söker vi?
Vi söker dig som tidigare arbetat som innesäljare, ordermottagare eller säljsupport med teknisk inriktning, gärna inom bygg, projekt eller VA.

Som person kännetecknas du av stark personlig drivkraft med hög energinivå och vilja att leverera resultat. Du är flexibel, har förmågan att hålla i flera projekt samtidigt och tar initiativ att driva från början till avslut. Du är öppen och har lätt för att skapa kontakt, är bra på att förmedla ett budskap och du är också lyhörd och har mod att tänka nytt. Du är noggrann, strukturerad och ordningsam och du har förståelse för att kultur och miljö i ett tillväxtbolag kräver prestigelöst ansvarstagande och handlingskraft. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift och du behärskar Officepaketet, framför allt Excel, väl.  

”Norvatek har en platt organisation, med hög teamkänsla som präglas av samarbete, nyfikenhet och en vilja att påverka och göra skillnad. Vi erbjuder en arbetsplats med högt i tak, frihet under ansvar och ett företag i ständig utveckling.  

I min roll som chef har jag tre ledord som jag jobbar efter – Lyhörd – Engagerad – Tillgänglig”

– Emil Staxäng, försäljningschef 

Norvatek erbjuder
Norvatek erbjuder en platt, prestigelös organisation med framåtblick och med nära till beslut. Vi har god laganda och arbetar tillsammans mot gemensamma mål. Norvatek har en intressant orderportfölj och för dig som lockas av att vara med och ta Norvatek till nästa fas är detta ett jobb med framtidsmöjligheter! Då detta är en ny tjänst inom bolaget har du stor möjlighet att påverka och strukturera rollen. 

Ansökan
Ansöker gör du genom ansökningsknappen, där du bifogar CV och personligt brev. Ansvarig för denna rekrytering är försäljningschef Emil Staxäng, [email protected], men frågor besvaras även av HR-support Sven Hagberg, [email protected]. Då vi arbetar med löpande urval ser vi gärna att du skickar in din ansökan via ansökningsknappen så snart som möjligt. Vi tar inte emot ansökningar på mail.

Välkommen i gänget!

Om företaget
Norvatek är en del av Uniwater – en av Nordens ledande koncerner inom VA-tekniska lösningar. Koncernen omsatte 2020 ca 600 MSEK och hade 200 anställda. Verksamhetsgrenar och dotterbolag inom koncernen är: Pumpstationer med brunnar i betong, glasfiber och rostfritt – Norvatek, Dala Kommunalteknik och Rostfria VA-System. Automation och elskåp – ASB. Avloppsrenings- och vattenverk – ELVA och Emendo. Produkter inom VA och VVS – IBECO och ABAT, Solutions – Svanesunds Rör. 

Vatten och avlopp är ett av de viktigaste kretsloppen som får samhället och din vardag att fungera. Norvateks pumpstationer finns på nyckelpositioner i infrastrukturen och ser till att vatten kommer fram till hushåll och industrier. Andra pumpstationer pumpar spillvatten, eller avloppsvatten som vi säger i dagligt tal, till reningsverken.

Vi kan säga att vi jobbar mot tyngdlagen. Där vatten inte kan rinna av sig själv använder vi pumpar för öka trycket och transportera det vidare. Fundera några sekunder på hur vardagen såg ut innan det fanns en infrastruktur för vatten och avlopp. Just det. En stor del av arbetet varje dag gick till att hämta friskt vatten eller göra sig av med förorenat. På Norvatek tycker vi det är fantastiskt att arbeta med något som gör livet så mycket lättare för så många människor varje dag. Läs gärna mer om oss på www.norvatek.se