Jobb

Vice avdelningschef – Malmö

ELU har sedan 40 år tillbaka funnits med som en av de främsta aktörerna inom byggnadskonstruktion i Sverige, och under vår resa har vi haft förmånen att få omvandla våra kunskaper till konkreta avtryck i samhällsbyggandet. Bland våra projekt ryms alla typer av byggnader, såsom kontor, bostäder samt offentliga och kommersiella lokaler. 

På ELU står samarbetet i fokus – vi delar med oss av våra kunskaper och utvecklar idéer tillsammans. Till naturen är vi problemlösare och vår nyfikenhet driver oss ständigt framåt. Vår styrka bottnar i en förståelse för hur vi alla kan bidra med olika perspektiv för att kunna nå fram till de bästa lösningarna för våra kunder. Vi hjälper helt enkelt varandra att se möjligheterna i varje situation. 

Vi står nu i startgroparna inför ett nytt spännande kapitel för ELU i Malmö. Vi är nu på jakt efter en teknikintresserad och värderingsstyrd ledare som vill vara med och bygga vår blivande byggavdelning i Malmö tillsammans med oss!

Läs mer på www.elu.se

Om uppdraget:

Ditt huvudsakliga uppdrag som vice Avdelningschef kommer bli att strategiskt och operativt bygga upp en ny enhet med fokus på byggkonstruktion i Malmö. Vi söker dig som har ett stort intresse för teknik och ledarskap och som har ett upparbetat nätverk inom byggkonstruktion i Malmö och regionen.

Med ditt engagerade ledarskap är ditt uppdrag att rekrytera kunniga byggkonstruktörer till din enhet. Samtidigt som du bygger upp verksamheten kommer du också att själv jobba i uppdrag.

Vem är du?

Vi söker en trygg ledare som vill vara med och bygga en enhet från grunden med allt vad det innebär. Vi ser att du har en kommunikativ förmåga och vill bygga och bibehålla goda relationer. Engagemanget för uppgiften är stort och du hittar lösningar snarare än ser problemen. Du har en hög tilltro och tillit till både din egen och medarbetarnas förmåga att vilja ta ansvar och leverera mot uppsatta mål.

Vidare har du flera års erfarenhet som byggkonstruktör och uppdragsledare antingen i egen verksamhet eller som anställd. Du har haft ansvar för helheten, anbudsförhandlingar, avtal, förhandlingar och att samordna och planera genomförande av uppdrag inom entreprenadsidan och eller beställarledet.

Med ditt kontaktnät i Malmö och regionen har du lätt för att skapa möjligheter till uppdrag för ELU. Du drivs av att ta tillvara medarbetarnas vilja och förmåga att vara engagerade och aktivt bidra till ELUs utveckling.

Du har förmodligen en civilingenjörsexamen inom samhällsbyggnad, väg och vatten eller motsvarande.

Vi erbjuder:

På ELU jobbar det 240 engagerade medarbetare som värnar om varandra och som tycker om att ha kul tillsammans. Trivseln på ELU är en högst prioriterad faktor och vi jobbar hårt för att skapa en arbetsplats där alla utvecklas och mår bra.

Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande tjänst där du får möjlighet att vara med från början. Du kommer arbeta tillsammans med kunniga och trevliga kollegor på vårt härliga kontor i centrala Malmö. Du kommer också att ha stort stöd från våra byggavdelningar i Göteborg och Stockholm.  

Ansökan senast 2022-04-13, intervjuer sker löpande, vi ser fram emot ditt intresse!

För frågor kring tjänsten kontakta rekryteringskonsulter
Susanna Boman 073-986 63 53 / Stina Nord 073-654 52 57.