Nyheter

Martin Falck ny VD på Fristad Bygg

Martin Falck.

Martin Falck rekryteras som ny VD för Fristad Bygg. 
Martin kommer närmast från VD-rollen på LBC Borås där han har skapat en gynnsam och stadig utveckling de senaste sju åren. Tidigare har han haft chefspositioner inom såväl NCC Roads som Skanska. 

– Vi är väldigt nöjda med rekryteringen av Martin. Han är en trygg, lugn och jordnära ledare som vi tror kommer kunna förankra styrelsens visioner hos medarbetarna. Fristad Bygg gör sitt bästa resultat på många år och med Martin vid rodret kan vi bygga vidare på den inslagna vägen och skapa ännu fler framgångar, inte minst inom affärsområdet träkonstruktioner, säger Hans-Anders Karlsson, styrelseordförande Fristad Bygg, i ett pressmeddelande. 

Rekryteringsprocessen för VD-posten har pågått under ett par månader och Martin Falcks namn har funnit med genom hela processen. Nu är det klart och Martin själv ser fram emot sin nya roll med både spänning och tillförsikt.

– Jag gillar utmaningen att ta ett gammalt, väletablerat företag in i framtiden. Fristad Bygg har flera affärsområden med stor potential att växa och med ägarnas starka tro på företaget och den expansiva plan som finns, attraheras jag av att vara med och förverkliga den planen. Som ledare är jag affärsinriktad och har ett kundorienterat driv. Men rollen är ingen enmansshow, jag ser mig mer som en lagledare. Jag vill stötta och utveckla den höga kompetens som finns i företaget, så den första tiden kommer handla mycket om att se och lära, säger Martin Falck.

Martin Falck tillträder efter sommaren.