Miljöcertifierade bostadsrätter i Amhult i Göteborg

Miljöcertifierade bostadsrätter i Amhult i Göteborg
Vid Gamla Flygplatsvägen i Amhult i Göteborg, granne med kulturhuset Vingen, planerar Peab att bygga tre miljöcertifierade femvåningshus med 18 till 20 lägenheter i olika storlekar.
Vid Gamla Flygplatsvägen i Amhult i Göteborg, granne med kulturhuset Vingen, planerar Peab att bygga tre miljöcertifierade femvåningshus med 18 till 20 lägenheter i olika storlekar. Det var fem år sedan det senast byggdes bostadsrätter i Amhult och intresset för byggandet är stort.

De största lägenheterna ligger på 95 kvm som är fördelade på fyra rum och kök, och de minsta lägenheterna ligger på 61 kvm som är fördelade på två rum och kök.

Peab och White arkitekter har fört en dialog med de potentiella kunderna i utvecklingen av projektet, vilket har resulterat i att samtliga miljöcertifierade bostäder kommer att ha rymliga kök med väl tilltagna arbetsytor samt rymliga balkonger.
– Cirka 350 personer har redan anmält sig tillinformationsträffen för säljstart som sker på lördag den 3 november på Kulturhuset Vingen, säger Robert Pemaj, projektutvecklare på Peab.

Inflyttning planeras till sommaren/hösten 2014.
 

Relaterade artiklar

Bygger ungdomslägenheter för närmare en halv miljard
Peab tar hem sjukhusuppdrag
Peab får sjukhusuppdrag i Helsingfors
Klartecken för omdiskuterat bygge i Stockholm city