Nyheter

Mipim i Cannes ställs in

Mässan i Cannes ställs in. Foto: Mipim
Efter ett försök att flytta mässan har nu arrangörerna beslutat att lägga ner årets upplaga av Mipin i Cannes. Coronavirusets spridning har gjort det omöjligt att genomföra arrangemanget som planerat. 

Det blev till slut oundvikligt för arrangörerna bakom Mipim att försöka genomföra den internationella mässan i vår. Nu satsar man istället på ett event i höst under två dagar i Paris med inriktning på fastigheter och innovativ teknik. Man startar också en ny onlineupplevelse, Mipim Connect, som blir tillgänglig året runt. Nästa upplaga av Mipim i Cannes kommer att äga rum 16-19 mars 2021.

–   Vi uppskattar det stöd och den feedback vi fått från många Mipim-kunder och är tacksamma för deras tålamod och förståelse. Tillsammans med våra partners i Cannes kommer vi att förbereda en utmärkt Mipim nästa år. Vi ser fram emot att välkomna alla tillbaka till Cannes i mars 2021 och under tiden hoppas vi att människor förblir anslutna och framför allt säkra, säger Ronan Vaspart, vd för Mipim, i en kommentar.