Nyheter

Moelven anställer entreprenadchef

Moelvens projektdivision Byggsystem ökar satsningen på entreprenadverksamheten och anställer Hans Andersson i rollen som entreprenadchef.
Hans Andersson, som närmast kommer från Skanska, kommer att lägga merparten av sitt arbete inom bostadssegmentet i Byggmodul AB.

Hans Andersson kommer från Skanska Sverige AB där han har lång erfarenhet från ledande befattningar inom entreprenadområdet och affärsutveckling. 
I tillägg till att arbeta med konkreta entreprenader, kommer en av hans viktigaste uppgifter vara att bygga upp ytterligare entreprenadkompetens i Byggmodul AB, 

Hans  Anderssons goda entreprenadkompetens kommer att användas inom hela divisionens entreprenadverksamhet.

– Särskilt byggmodulverksamheten i Norge, men även inom limträ- och inredningsverksamheten både i Norge och i Sverige.  Vi är upptagna av att bli ännu bättre inom entreprenaddelen i alla våra projektrelaterade verksamheter.  Projekt skall vara lönsamma i alla led och vi ska vara marknadsledande, säger divisionschef Marcus Johansson, i ett pressmeddelande.

Hans Andersson kommer att ha sitt hemmakontor i Stockholm, men även ha en kontorsplats i Hamar på anläggningen i Hjellum i Norge. Han tillträder den 20 mars.