Nyheter

MVB rekryterar från ByggPartner

Byggkoncernen MVB har rekryterat Roger Holmqvist för att arbeta med affärsutveckling i Stockholms- och Mälardalsregionen. Han kommer närmast från ByggPartner i Dalarna AB där han var avdelningschef. 

MVB har flera stora prestigeprojekt på gång i Stockholm, såsom byggandet av Bank Hotel och nya bandyhallen på Gubbängens IP. Nu lägger företaget in ytterligare en växel för att utöka sin verksamhet i regionen genom rekryteringen av Roger Holmqvist. 

– Vi är glada över att Roger vill vara en del av MVB och i vår satsning att utveckla företaget vidare. Med Rogers erfarenhet och stora kontaktnät inom branschen har vi fått en stark spelare till vårt lag, säger Per Ununger, Vd MVB Öst, i ett pressmeddelande.

Roger Holmqvist har bred kompetens och många års erfarenhet som entreprenör inom byggbranschen.
I botten ligger en ingenjörsexamen, därefter har han innehaft de flesta nyckelpositionerna inom en byggentreprenad. Han kommer närmast från ByggPartner i Dalarna AB där han var avdelningschef. 

–  Jag har följt MVB på håll och tycker det är ett spännande företag. När jag nu fick frågan kändes det helt rätt att tacka ja till uppdraget och att få vara med på MVB:s fortsatta resa framåt, säger Roger Holmqvist.

Roger tillträdde sin tjänst på MVB Öst den 1 juni.