Nyheter

NCC rekryterar från Ramboll

NCC rekryterar Michael Gustavsson från Ramboll.  Han tillträder som affärsansvarig för sjukhus inom NCC Building Sverige. 


Michael Gustavsson kommer närmast från rollen som global divisionschef för sjukhusverksamheten på Ramboll. Han tillträder en tjänst som övergripande affärsansvarig för sjukhus på NCC och börjar i februari. Michael har över 30 års erfarenhet av byggbranschen och har i sin senaste roll på Ramboll även arbetat utanför Sverige.

– Det är mycket glädjande att få välkomna Michael till NCC. Med hans långa och gedigna erfarenhet av sjukhusbyggande känner jag stor tillförlit till att vi kommer att fortsätta utveckla vår sjukhuskompetens och stärka NCC som landets största sjukhusbyggare, säger Gunnar Masthagen, chef Stora Projekt, NCC Building Sverige, i ett pressmeddelande.

– Jag ser fram emot mitt nya uppdrag på NCC och att vara med och fortsätta stärka NCC som en pålitlig samverkanspartner från tidiga skeden och genom hela den komplexa process som en stor sjukhusbyggnation innebär, säger Michael Gustavsson.