Nyheter

Ny affärschef för Installation på Tyréns

Christoffer Meier.

Christoffer Meier är ny affärschef för affärsområdet Installation på Tyréns, vilket innebär att han kommer att ta ett helhetsansvar för de sju avdelningar inom VVS och energisystem, Telecom, El- och belysningssystem, Infra/Fastighet samt brand och risk.

Christoffer Meier har arbetat på Tyréns sedan 2010 och har de sista fem åren haft en roll som avdelningschef för El & Belysningssystem Infra, en avdelning som han har byggt upp från start. 
Inom Tyréns har han även arbetat som uppdrags-/och teknikansvarig i uppdrag som t ex Norra djurgårdsstaden, Förbifart Stockholm (tpl Hjulsta), samt elbesiktningsman i uppdrag Förberedande arbeten för utbyggnaden av tunnelbanan. Christoffer har dessförinnan lång erfarenhet från entreprenörsledet inom elinstallation.

– Jag är mycket nöjd med att Christoffer tar över efter mig som affärschef. Christoffer har gedigen kompetens och en god kunskap om organisationen, varav många år som en uppskattad ledare. Jag har stort förtroende att Christoffer kommer fortsätta att utveckla våra affärer och driva områdets utveckling inom innovation- och digitalisering, säger Andreas Behm Fredin, nytillträdd regionchef i region Öst på Tyréns, i ett pressmeddelande.

Som affärschef för installation kommer Christoffer Meier ta ett helhetsansvar för de sju avdelningar inom VVS och energisystem, Telecom, El- och belysningssystem, Infra/Fastighet samt brand och risk.

– Jag ser fram emot att fortsätta utveckla och bygga vidare på affärsområdet som under fem år växt från 0 till nästan 80 personer. Jag ser ljust på framtiden då vi har en gedigen, bred och inarbetad kundstock och marknaden är fortsatt stark där vi har stora möjligheter för kommande och framtida uppdrag och affärer. Affärsområdet består av otroligt många kompetenta och duktiga medarbetare och vi har många intressanta uppdrag såväl stora som små, säger Christoffer Meier.